Elle | «В НІЧ НА КУПАЛА: ТРИ СТИЛЬНІ ОБРАЗИ ВІД УКРАЇНСЬКИХ БРЕНДІВ ДЛЯ СВЯТКУВАННЯ»

Сила природи та українських традицій

Надихнувшись традиціями та магією купальської ночі, українські бренди Ozerianko bags та Klis створили тематичну Kupala collection, а ELLE показує три стильні та комфортні образи, в яких можна провести свято Купала, доповнивши цими аксесуарами. 

Ніч на Купала — історія про чари, ворожіння та ритуали, пов’язані з водою, вогнем і цілющими травами. Кожен з них архаїчно глибокий та містично чарівний, чим вабить і надихає сучасні бренди.

Ozerianko bags та Klis також не пройшли повз магію цієї ночі та присвятили їй спільну колекцію, до якої увійшли три моделі сумок та шовкові твіллі до них. Патерни на шовку символізують 4 стихії: повітря, землю, воду та вогонь.

Вогонь і вода

Кульмінацією та головним атрибутом Івана Купала є велике багаття. Саме воно палахкотить на патерні твіллі, що поєднало дві стихії свята — воду та вогонь. Бренди пропонують носити виріб разом з новою моделлю сумки Ozerianko bags — сумкою-кубом зі шкіри двох відтінків. Ідеальним доповненням до них стане сукня з льону бренду Kohai глибокого синього кольору.

Ozerianko Bags - Klis - Kupala Collection

На фото: сумка Ozerianko bags, твіллі Klis, сукня Kohai

Повітря та земля

Відправляючись на природу, обирайте речі простих силуетів та аксесуари, які не будуть сковувати ваших рухів. У колекції Kupala таким аксесуаром є сумка-клатч для телефону з молочної шкіри, яку доповнює твіллі з казковою квіткою папороті. За повір’ям, на того, хто відшукає купальської ночі дивоцвіт, чекають неймовірні удача та щастя. Поєднання візерунку на твіллі та білого кольору сумки символізує стихії повітря та землі. Зробити образ більш контрастним допоможе сарафан Elizanova насиченого коралового відтінку. 

На фото: сумка Ozerianko bags, твіллі Klis, сарафан Elizanova

Земля та трави

Наші предки вірили: зібрані на Івана Купала трави — цілющі. Тому не лише прикрашали сухоцвітом оселі, а й намагалися щодня носити його між одягу. Сьогодні ж замість сухоцвітів як оберіг можна обрати шовковий аксесуар. Ніжно-рожеве твіллі з польовими квітами — ромашкою, дзвіночками, жовтими геліптерумами та польовими тюльпанами — пов’язуємо на сумку-кісет салатового кольору чи на зап’ястя. А щоби додати наряду трендових рустикальних мотивів, доповнюємо мінімалістичний сарафан Miss Secret жилетом та поясом із вишивкою та мережкою бренду Zelo.

На фото: сумка Ozerianko bags, твіллі Klis, сарафан Miss Secret, жилет і пояс Zelo

Фото: Ельзара Музафарова

Модель: Анна Сергієнко

Стиліст: Юлія Циганенко

Макіяж та зачіска: Катерина Зазимко

Текст: Наталі Чуловська

Джерело: elle.ua