Ozerianko for Voloshyn Gallery and Mikhailo Deyak

Колабораційний проєкт для Voloshyn Gallery спільно з художником Михайлом Деяком — чудова можливість поєднати мистецтво, пристрасть та наш досвід реалізації найсміливіших та найоригінальніших проєктів.

Сумки-клатчі, які прикрашено оригінальними роботами Михайла Деяка: акрилові пластини з розписом в стародавній техніці написання гуцульських ікон на склі.

Особливість техніки в тому, що малюнок наноситься у зворотному порядку — починає художник з того штриху, що має завершити готову картину.

Михайло Деяк — відомий український художник, представник Закарпатської школи живопису. Він входить до найдорожчих художників України за версією Forbes. По досягненню 29 років він мав вже чималі здобутки: його роботи були представлені на аукціоні Phillips, навесні 2013 року в Київському національному музеї образотворчого мистецтва відбулась його персональна виставка. За 5 років його роботи були представлені в 19 групових виставках. З 2010 року Михайло Деяк працює на ексклюзивних умовах із галереєю Voloshyn Gallery у м. Києві. Крім того, він бере участь у виробництві масляних фарб.

Художник став автором унікальної кольорової палітри, та малює картини власними фарбами.