ПРО НАС

Чим ми займаємося?

THE STORY

Перша сумка з’явилася від необхідності з чимось ходити і неможливості це щось купити: через відсутність вибору, не грошей. Довелося винаходити свою ідеальну річ: ту, яка безвідмовно витримає всі тяжкості повсякденного життя, не підведе, впишеться в гардероб і стане тим самим улюбленим предметом, до якого ставишся як до друга і носиш з собою завжди.

Перші замовлення надходили від друзів. Коли питання: «Де взяла? Хочу такий же! » – пролунало у надцятий раз, OZ Bags переросли в повноцінну компанію, зберігши свій фундаментальний принцип: робити так, щоб закохуватися в кожну свою річ.

Зараз Oz Bags – це значно більше, ніж шкіряні вироби. Це – спільнота людей, завжди дружнє ставлення, чітко виражений стиль, бездоганна якість, перевірена часом і простором.

Якщо робити не так, то навіщо?

Коли робиш для себе – робиш круто або не берешся взагалі. Такий підхід зберігся і продовжує набирати обертів. Дашина фраза, що стала кредо OZ Bags: «Якщо не так, то навіщо взагалі?».

Місія

Ми робимо все, щоб наш клієнт закохався в нас назавжди.

Ми слухаємо і чуємо, вирішуємо непосильні завдання, огортаємо турботою, перевершуємо очікування, продумуємо все до дрібниць. Адже без цього не буває любові на все життя.

Ми вибудовуємо довгострокові відносини, вкладаючи свої сили, досвід, увагу, час, почуття, – а натомість отримуємо подяку і любов. Ця любов надихає нас робити свою справу і заряджає енергією на нові подвиги.

Преса про нас

Наш Instagram